Cautare

44727 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (6.30 secunde)
In cursul zilei de joi, 9 iulie a. ... , sub coordonarea Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta, la sediul Institutului National de Cercetare - Dezvoltare Marina "Grigore Antipa", va avea loc Intalnirea Bilant a Corpului Voluntarilor de Mediu, a declarat ing.
Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, Decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul Uniunii Economice si Monetare, semnat la Bruxelles, pe 2 martie, informeaza NewsIn.
Acid Rain castiga Trofeul Animest 2019 Acid Rain, o calatorie psihedelica poloneza in regia lui Tomek Popakul, castiga Trofeul Animest la cea de-a 14-a editie a Festivalului International de Film de Animatie.
O societate democratica presupune procurori independenti Daniel Morar a actionat, in ultimele zile, ca un om politic, ceea ce este inadmisibil pentru un procuror sef, cu atat mai mult cu cat el va merge la Curtea Constitutionala, unde, de asemenea, nu are voie sa faca politica, a declarat, vineri, intr-un interviu acordat AGERPRES, premierul Victor Ponta.
Testand integritatea unui agent de circulatie banuit ca lua spaga, ofiterii craioveni anticoruptie au avut surpriza sa afle, cu ocazia flagrantului, ca nici partenerul de echipaj al politistului nu era mai breaz.
Sunt perchezitii intr-un dosar de coruptie in Vama Bors I. Din informatiile Digi24, ar fi o actiune comuna a procurorilor din Romania si Ungaria, iar vizati sunt vamesii romani.
Nu mai putin de 24 de perchezitii au loc, la aceasta ora, la adrese din Bucuresti si Ilfov, pentru prinderea unor membri ai unei grupari acuzate de proxenetism si prostitutie cu barbati, intre care si minori. ... Anchetatorii au 27 de mandate de aducere.
Toader l-a facut KO pe Lazar in 20 de reprize! Ministrul public a fost propus pentru revocare.
Dovezi si scepticism OZN (Autor: ... El a estimat ca in galaxie exista aproximativ 300 de miliarde de stele, multe dintre ele cu miliarde de ani mai batrane decat Soarele si gazduind planete locuibile.
Presedintele grupului Rompetrol, Dinu Patriciu, a cerut autoritatilor sa investigheze felul in care un document confidential, din dosarul Rompetrol, investigat de procuratura generala, a ajuns in posesia concurentilor grupului.
Tranzactiile cu titluri SIF 5 au însumat 16,31% din schimburile facute saptamâna trecuta. ...  Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în scadere cu 40% fata de cea înregistrata în perioada anterioara, suma totalizând 101,25 milioane de lei.
Tranzactiile cu titluri SIF 5 au însumat 16,31% din schimburile facute saptamâna trecuta. ...  Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în scadere cu 40% fata de cea înregistrata în perioada anterioara, suma totalizând 101,25 milioane de lei.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. La sfarsitul lunii iulie, procurorii din cadrul Parchetului Gorj au inceput urmarirea penala impotriva Elenei Mosor, primarul comunei Alimpesti.
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi. "A fost un regres.
Campania a debutat practic odata cu suspendarea d-lui Basescu cu asa-numitul "scandal al procurorilor". Doi procurori de rang inalt au fost descoperiti - lucru, desigur, nemaiintalnit in Romania - ca incercau sa isi faca lobby, pentru a fi numiti in cele mai inalte functii de la DIICOT si DNA.
Senatul a adoptat modificarile aduse Legilor 304 din 2004 si 317 din 2004 Senatul a adoptat, luni, in calitate de Camera decizionala, modificarile la Legea 304 din 2004 privind organizarea judiciara si 317 din 2004 privind functionarea si organizarea CSM, ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale.
Acesta a intrat in vigoare si, chiar daca este atacat in instanta, nu i se suspenda aplicarea, ceea ce inseamna ca CJ a ramas fara presedinte.
google-analytics.com